Kaarten 2021

Kaarten


Help de musici en het Nieuwjaarsconcert Hummelo.
Uiteraard hebben de maatregelen rondom het corona-virus ook gevolgen voor ons en onze collega’s. Maar laten we met elkaar positief blijven en ons er niet onder laten krijgen!

Met massaal annuleren van concerten en evenementen wordt de culturele sector hard geraakt, waaronder de Nederlandse musici. Door één of meer kaartjes te kopen helpt u ons en de musici. Een kaartje voor onze livestream kost € 10,-. Een livestream is te vergelijken met live televisie, maar dan uitgezonden op internet in plaats van televisie. Dit betekent dat u thuis, met behulp van uw laptop of computer, live mee kunt kijken naar het concert. De livestream duurt ongeveer 75 minuten.

Meegenieten via onze livestream
Tot en met 30 december is het mogelijk om een kaartje te kopen voor ons concert. Na aankoop van het kaartje ontvangt u een email met daarin een bevestiging van uw aankoop. Uiterlijk 31 december ontvangt u van ons een email met daarin de websitelink waar u op 1 januari om 15.15 uur op klikt om de link te activeren. Het Matangi Quartet en Carel Kraayenhof spelen vanaf 15.30 uur vanuit de kerk het Nieuwjaarsconcert. U kunt vanuit huis meegenieten. Zo zit u op de virtuele eerste rij, geniet u van een prachtig concert en helpt u deze artiesten die het nu zo hard nodig hebben.

Verloting
Mochten de richtlijnen op 1 januari versoepeld zijn dan zullen wij live plaatsen verloten.

Mocht u met meerderen willen genieten van het concert dan zou het fijn zijn als u meerdere kaarten koopt. U kunt ons ook steunen met een gift naar keuze. U kunt uw gift overmaken op het rekeningnummer van de Stichting Nieuwjaarsconcert Hummelo te weten: NL32 INGB 0008 9510 89.

Online kaarten bestellen  
Kaarten via e-mail bestellen  

Enthousiast over ons initiatief? Deel dit dan vooral met uw familie, vrienden en bekenden zodat zoveel mogelijk mensen 1 januari meekijken.

Delen via Facebook  

Contactgegevens

Heeft u vragen over het Nieuwjaarsconcert Hummelo, vragen over de livestream of vragen over het bestellen van uw kaarten? Neemt u dan contact met ons door een e-mail te sturen naar info@nieuwjaarsconcerthummelo.nl. U kunt ook bellen naar onderstaand telefoonnummer.