Sponsoren

Timmer- en aannemingsbedrijf De Vries

logo-de-vries.png'Maatwerk', 'Alles behalve standaard', 'Afspraak is afspraak', 'Wij zijn niet bang om de onderste steen boven te zetten'. Met deze beloften en kreten verzorgt Timmer- en aannemersbedrijf De Vries uw complete restauratie, nieuwbouw, verbouwing, renovatie en onderhoudsprojecten. Dit doen we met vakmanschap en met liefde voor het vak.

www.devrieshummelo.nl

Van Weeghel Doppenberg Kamps notarissen

Logo_VWDK_CMYK_Nieuw-HR.jpgVroeg of laat heeft iedereen wel een keer een notaris nodig. Zakelijk of particulier. Daarom is het goed om te weten dat er een laagdrempelig kantoor in uw regio is met vriendelijke medewerkers waar u terecht kunt voor al uw notariële vragen. U bent van harte welkom.

www.vwdknotarissen.nl

K+Vlogo_kv.PNG

K+V wil maximaal bijdragen aan de duurzame ontwikkeling van mens, team en organisatie. Duurzame ontwikkeling van een organisatie begint bij het vinden van de juiste mensen die het best passen bij uw organisatie. Wij begeleiden u hierbij met onze verschillende soorten van dienstverlening. Wilt u alleen delen van het werving- en selectieproces uitbesteden? Dat kan, wij bieden begeleiding en advies op maat, geheel afhankelijk van uw wensen. Onze advisering doen wij op eigen wijze, verrassend en origineel. Als buitenstaander kijken wij met een frisse blik naar welke kandidaat echt bij uw organisatie past. En dat is niet altijd de meest voor de hand liggende keuze. Maar altijd met één doelstelling voor ogen: duurzame ontwikkeling van uw organisatie.

www.kv.nl

 

Radmer arbeidsadvies           image001.jpg

Met het veelzijdige Radmer Arbeidsadvies BV is initiatiefnemer Paul Bloem (geregistreerd en gecertificeerd arbeidsdeskundige met 20 jaar ervaring in sociale verzekeringen en arbodienstverlening) een betrouwbare en professionele partner voor werkgevers en werknemers in ziekteverzuim, re-integratie- en coachingstrajecten. Vanuit een invoelende, maar ook zakelijke benadering wordt met een arbeidsdeskundige visie geadviseerd wanneer gezocht wordt naar een passende en blijvende oplossing bij arbeidsongeschiktheid, niet-functioneren, arbeidsconflictsituaties of reorganisaties. Vanuit dezelfde arbeidsdeskundige visie worden werkzoekenden begeleid naar een passende functie. U kunt daarbij denken aan outplacement of re-integratie van dreigend arbeidsongeschikten. Ook worden bedrijven geholpen bij een optimale invulling van vacatures.

www.radmer-arbeidsadvies.nl

 

logo_keltic-green.gif


KELTIC GREEN:

STIJLVOL BUITENLEVEN


Of het nu een fris voorjaar, een heerlijke zomer, een natte herfst of een ijskoude winter is: u bent graag buiten. Bij Keltic Green in Drempt vindt u alles wat u nodig heeft voor het aangename buitenleven. 

Tandartspraktijk van der Torre

Tandartsenpraktijk van der Torre

Fokkinkweg 32

7255 AK Hengelo Gld

Tel. (0575) 46 13 70

info@tandartsvdtorre.nl

 

 

Het nieuwjaarsconcert Hummelo is een initiatief van de Stichting Nieuwjaarsconcert Hummelo. Voor meer informatie bel 0314-382280 of 06-51340939.